Beschrijving

Simpel u vertrek punt en u voerstekken markeren en vaart bijvoorbeeld in het donker zo naar u voerstek toe. Heeft u dat ook dat ik s nachts beet hebt gehad en denkt ik ga nu in het donker niet meer de boot op om mijn voerstek te zoeken dus u stopt met vissen rest van de nacht. Dit is nu over met deze voerboot vaart u dan simpel toch u lijnen en/of voer uit naar 1 van de 56 gemarkeerde plaatsen. Zodat u uw vangsten vergroot.

Beschrijving Voerboot
Boatman Leader Pro Series is een complete voerboot voorzien van de nieuwste technieken.Hij bezit 3 voerbaken eentje midden met een inhoud van 3000 gr die opend en sluit automatisch en wordt helemaal afgesloten zodat regen of vogels niet bij het voer kunnen.De 2 zijbakken ieder 500 gr voor extra voer te droppen.Deze kunnen allemaal afzonderlijk bediend worden.(boot kan ook zonder die zij-bakken worden gebruikt) Aan de voorzijde heeft de Leader 2 koplampen voor een optimaal zicht deze zijn met de afstand te bedienen.Aan beide zeikanten is dmv een het opene van de klep snel bij de accu om deze (na +/- 3.5 uur varen met een max snelhei van 65 m/min) kunt verwisselen.Deze is ook voorzien van een lamp en kan met de erbijgeleverde usb stekker ook gebruikt worden als later voor afstandbediening of u telefoon.Dit alles wordt geleverd in een stevige trolley waarmee u de boot makkelijk mee naar de waterkant brengt.

Beschrijving GPS
De afstanbediening stel u alle functie s  simpel in.Na dat u de boot heeft gecaibreert met het gps siganlaal kunt u u home waypont instrellen en vervolgens u (8) voer vis/voer plekken vast leggen .Alle informatie is dan zichtbaar op de afstanbedining zoals gps-coördinaten,De afstand in meters tussen uw thuispunt en elk Waypoint. Nu kunt u de Leader simpel laten doen wat u wilt bv vaar naar waypoint 1 los voer plus haakaas vaar naar waypont 2 los voer ga terug naar home point.Bij het uitvallen van de zender komt de boot ook zelfs automatisch terug naar zijn home point,

Beschrijving Fishfinder
De Leader wordt geleverd met zijn eigen Fish Finder  die mooi aan de bovenkant van de zender wordt bevestigd, zodat je de voerboot kunt bedienen en tevens kunt kijken en de bodem van het meer kunt zien en of er vissen zijn. De hij geeft u de diepte, temperatuur, visindicatie met vis lengte en luchtdruk, het stelt u in staat om de contouren te identificeren van de bodem. De Fish Finder heeft een 4,7 inch scherm en werkt tot 40 meter diep onder een hoek van 60 graden.

Specificaties
-Lengte: 686 mm
-Breedte: 476 mm
-Hoogte: 315 mm
-Gewicht: 1070 g (onbeladen)
-Batterij: LiIon 7.4V 20Ah kunnen ook gebruikt worden om zender op te laden (powerbank) en zijn voorzien van lamp
-Laadtijd: ongeveer 10 uur
-Vaarstijd: max. 6 uur
-Snelheid: max. 80 m / min
-Frequentie : 2,4 GHz; 
-Bereik (straal): ca. 500 m
-Belading: max. 4000 gr