Beschrijving

Simpel u vertrek punt en u voerstekken markeren en vaart bijvoorbeeld in het donker zo naar u voerstek toe. Heeft u dat ook dat ik s nachts beet hebt gehad en denkt ik ga nu in het donker niet meer de boot op om mijn voerstek te zoeken dus u stopt met vissen rest van de nacht. Dit is nu over met deze voerboot vaart u dan simpel toch u lijnen en/of voer uit naar 1 van de 56 gemarkeerde plaatsen. Zodat u uw vangsten vergroot.

Beschrijving Voerboot
Boatman Leader Pro Series is een complete voerboot voorzien van de nieuwste technieken.Hij bezit 4 voerbaken tweein t midden met een inhoud van 3000 gr die opend en sluit automatisch e.De 2 zijbakken ieder 500 gr voor extra voer te droppen.Deze kunnen allemaal afzonderlijk bediend worden.(boot kan ook zonder die zij-bakken worden gebruikt) Aan de voorzijde heeft de Leader 2 koplampen voor een optimaal zicht deze zijn met de afstand te bedienen.Aan beide zeikanten is dmv een het opene van de klep snel bij de accu om deze (na +/- 3.5 uur varen met een max snelhei van 80 m/min) kunt verwisselen.Deze is ook voorzien van een lamp en kan met de erbijgeleverde usb stekker ook gebruikt worden als later voor afstandbediening of u telefoon.Dit alles wordt geleverd in een stevige trolley waarmee u de boot makkelijk mee naar de waterkant brengt.

Beschrijving GPS
De afstanbediening stel u alle functie s  simpel in.Na dat u de boot heeft gecaibreert met het gps siganlaal kunt u u home waypont instrellen en vervolgens u (56) voer vis/voer plekken vast leggen .Alle informatie is dan zichtbaar op de afstanbedining zoals gps-coördinaten,De afstand in meters tussen uw thuispunt en elk Waypoint. Nu kunt u de Leader simpel laten doen wat u wilt bv vaar naar waypoint 1 los voer plus haakaas vaar naar waypont 2 los voer ga terug naar home point.Bij het uitvallen van de zender komt de boot ook zelfs automatisch terug naar zijn home point,

Specificaties
-Lengte: 686 mm
-Breedte: 476 mm
-Hoogte: 315 mm
-Gewicht: 1070 g (onbeladen)
-Batterij: LiIon 7.4V 20Ah kunnen ook gebruikt worden om zender op te laden (powerbank) en zijn voorzien van lamp
-Laadtijd: ongeveer 10 uur
-Vaarstijd: max. 6 uur
-Snelheid: max. 80 m / min
-Frequentie : 2,4 GHz; 
-Bereik (straal): ca. 500 m
-Belading: max. 4000 gr